SORRING PIZZA OG GRILL

SORRING PIZZA OG GRILL

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 768 anmeldelser
15 jul 2021 at 18:57 Maden kom 2 timer for sent, og pizzaerne var ikke skåret ud
15 jul 2021 at 18:42 Maden kom 40 minutter for sent. Det kunne jeg insig selv have levet med, hvis restauranten da havde kontaktet mig og sagt det. I stedet sagde ordren: din ordre er der straks i 50 min, hvilket jeg så stod på p-pladsen og ventede. Ok mad.
4 jul 2021 at 16:54 Mad var ikke da vi kom selv om der kom besked om hvornår det var klar. De begyndte først at lave det da vi kom for at hente det...
1 jul 2021 at 18:34 Den ene pizza var forkert, den anden smagte ikke godt, kødet havde en skidt smag og var ikke ordentlig bagt. Det er desværre ikke første gang vi oplever ringe kvalitet og at det der leveres ikke stemmer overens med hvad der er bestilt.
1 jul 2021 at 10:23 Maden var så fin, men leveringen var 40 minutter forsinket
21 jun 2021 at 7:55 1. 5 hours for very bad pizza. I complained & was told to bring it back for a refund. I took the pizzas back & was meet by a rude & angry person that was not willing to except his food was bad. I'v be banned for complaining. I give 0 stars.
3 jun 2021 at 4:08 Maden blev leveret ½ time senere end lovet - den pizza med okse filet var kødet uspiselig (meget sej) derfor denne lave vurdering denne gang
30 maj 2021 at 17:34 Rigtig gode pizzaer, som var gode og varme selvom vi bor et godt stykke vej fra pizzariaet.
23 maj 2021 at 20:53 Super ekstra sympatycznie pysznie